Škola trčanja

Zašto škola trčanja?

Netko će reći da je ovakva škola nepotrebna. Svi mi znamo hodati i trčati. Međutim prava svrha ovakve škole nije teoretiziranje o tehnikama trčanja, već poticanje svih onih koji žele promijeniti svoj način života i živjeti aktivnije.

U školi trčanja ćemo uz stručni nadzor profesora kineziologije i po međunarodno priznatim planovima treninga svakog polaznika osposobiti da otrči 5km, 10km, a u konačnici i svoj prvi polumaraton.

Cilj škole trčanja je „Iz fotelje do polumaratona…..“

Škola je namijenjena kako apsolutnim početnicima tako i onima koji se već bave rekreativnim trčanjem ili bilo kojim drugim sportom. Pozivamo sve, bez obzira na trenutnu spremu, kilograme, dob…..

Nakon početka ćemo stvoriti jakosne grupe te ćemo prilagoditi treninge svakome. Posebno napominjem i medicinski segment, jer nam je namjera da svaki polaznik prije početka škole obavi i sistematski pregled te na taj način utvrdi zdravstveno stanje prije početka škole te nakon proteka nekoliko mjeseci bavljenja trčanjem.

Svi oni koji su pokušali trčati sami znaju koliko teško može biti motivirati se izaći van i otrčati svoj zadani trening. Snaga ovakve škole je, između ostalog, i motivacija od strane ostalih članova grupe da se dođe i odradi planirani trening.

Vjerujemo da će svi polaznici škole vrlo brzo ostvariti i nešto više od samog bavljenja trčanjem jer će u školi susresti ljude s kojim dijele zajednički interes i koji će razumjeti sve „tegobe“ koje smo mi uzrokovali.

Treninzi će se održavati tri puta tjedno ( dva treninga u toku tjedna + jedan vikend trening). Lokacija treninga je rekreacioni centar.

Mjesečna članarina iznosi 150 kn. Nije nam cilj ostvariti ekonomski učinak škole već su sredstva potrebna kako bismo za sve polaznike škole osigurali :

1. Nabavku opreme za trčanje po povlaštenim cijenama
2. Startninu i prijevoz na „maturalni rad“ škole trčanja ( polumaraton)
3. Liječnički pregled za bavljenje sportom
4. Maturalnu zabavu i diplomu
5. Pravo besplatnog sudjelovanja na Požeškom polumaratonu i Memorijalnoj utrci Zvonka Panežića.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se jave. Upisi za apsolutne početnike traju do POPUNJAVANJA KVOTE.

Sve dodatne informacije i prijave na Internet stranici kluba Prijava za školu trčanja

ili na telefon 098/94-04-433 (Marijana).

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.